Als u met mij bevriend bent, of als u mijn sites heeft geprobeerd te bereiken in de laatste dagen, bent u waarschijnlijk op de hoogte van wat er gebeurt is. Mijn server waarop o.a. deze site gehost stond, heeft een fatale crash gehad waardoor de bestanden onherstelbaar corrupt geraakt waren. Tenminste, dat dacht ik…

Ik heb vandaag voor de grap de corrupte harde schijf nog maar eens aangesloten op mijn laptop en er een flinke klap op gegeven, en zie: de bestanden konden weer benaderd worden! Ik heb meteen alles van waarde overgezet naar mijn computer, en vervolgens heb ik als eerste deze website teruggezet op de nieuwe server. Er missen een paar BijbelNotities, maar deze kan ik wel weer opnieuw toevoegen.

Mijn dankbaarheid is zeer groot! Halleluja! Dank u Heer! Dat is zo’n beetje alles wat ik op dit moment kan zeggen!